Norwegian contra Luleå taxi?

Det verkar vara lika byråkratiskt förhållande mellan Norwegian och Luleå taxi som det är mellan kommun och landsting. Började fundera när inte taxi ringde och meddelade att det inte skulle bli någon hämtning. Tänkte bäst att klä på sig - kanske de ska försöka få med oss med annat flyg? Även om de nu verkade som om det bara var Kronflyget som skulle starta - men man kunde ju aldrig veta.

Och mycket riktigt - halvsex kom en taxi som för övrigt inte vågade köra ner på gården trots måttligt med snö.

Skulle jag följa med ut till Kallax? Visste han inte att alla Norwegians flyg idag är inställda? Jodå men Norwegian hade 300 passagerare och taxi var tvungen att åka runt till alla som beställt för att meddela. Jag frågade då om Norwegian hade något krav att vi resenärer skulle komma ut till Kallax - men inte det.

Ska bli spännande att se vem som ska stå för fiolerna för flygtaxin och biljetten?

Apropå kommun och landstings så har kommunen på sina "inloggningsapparater" minst 10 olika koder som hemtjänstpersonalen kan välja mellan när de kommer till en gamling. Insulininjektion, ögondroppar. toabesök med flera. Det gäller väl att knappa så att mesta möjliga tid kan debiteras landstinget - som i sin tur tar av precis samma skattepengar (det vill säga våra) som kommunen gör.

Vilken bonusdag jag helt plötsligt fick - fast lite svider det. Längtade faktiskt efter att träffa mina kollegor.

Och mest orolig är jag för sonen som just i dag skulle befinna sig hela dagen i Roslagen - förflyttande sig mellan olika kommuner! Hoppas på en hyrbil med fyrhjulsdrift?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback