Initierat - bara för er

Från Expressen - allt om Victoria och Madeleines gräl. Ja inte bara ett gräl utan alla gräl från barndomen och uppåt. Och initierade uppgifter om att Madde är slarvig och kastar kläder omkring sig. Jodå jag har läst den - lockas alltid att läsa om kungahuset.

M-Ylva undrar i en kommentar om de verkligen har rehabilitering och palliativ vård på samma avdelning. Jodå - avdelning 41 skyltar med det - överst står Rehabilitering och under står Palliativ vård. Sen vet jag inte hur det är organiserat innanför dörrarna - men det ska jag ta reda på. Till höger var det spetsgardiner i dörrglasen - det var det inte till vänster så det kanske är markeringen.

Tänkte bara på hjärtpatienter - vars sinnesstämmning ofta flukturerar - hur kul är det att blir förd till avdelningen för palliativ vård - fast jag kanske är överkänslig?

Trodde att vatten och bröd ändå var sista utvägen som man alltid skulle ha råd med. Men nu läser jag att Både vatten och bröd blir dyrare i luleå - det sägs stiga från 1,67 till 1,85 litern, Jag kan väl hoppas och tro att de insmugit sig något litet decimalfel i artikeln? Annars är det till och börja fundera hur man borstar tänderna samtidigt som man duschar och andra kreativa vattenbesparande återgärder.


Under en rubrik som Sticket ska det vara lite sting. Så uddlöst som idag om att Även drickande måste läras ut får det nte vara. Och dessutom är läget när det gäller alkoholkonsumtion så alarmerande att det borde vara mer relevant att skriva på temat att Lära att inte dricka, För jag hoppas inte Kurirens ledarsida står för att alkoholproblemen löses genom att föräldrarna lär barnen att umgås med alkohol? Vore det sting i Sticket också så borde det hålla sig framme på nättidningen - men det är inte länkbart.

Och inte tänkbart att böra böka runt Estonia igen - vare sig i havet eller i media. Tack Tolgfors för det vänliga med bestämda nejet. Låt gravfrid råda!

Vet inte varför denna morgons tid blev så dryg här sitter jag någorlunda resklar redan 10 över åtta


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag ser med spänning fram emot vad du finner och om det kan vara så tokigt som det låter, har svårt att tro det...



I dagens Kuriren finns en insändare med rubriken Sluta jaga vårdpersonalen och så även att företrädare för det ledande partiet pekat ut läkarna som lata i bla Nordnytt.Är det sant?

2008-10-16 @ 11:16:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback