Resumé

En resumé av dagen ger vid handen att jag hann till jobbet och vända lite papper innan jag äntrade landstingshuset kvart i elva.

Lokalen i sin ordning och Jens och Tobias dök upp i god tid. Liksom deltagarna som slank in en efter en. Tillslut kunde jag summera en delagare mer än anmälningarna - men sånt är bara angenämt.

En bra genom av rapporten "de glömda barnen" vilken åsyftade samhällets tillkortakommande med att ta hand om placerade barn på ett tillfredsställande sätt. Efter Tobias genomgång följde en mycket givande diskussion.

Och sen kom företrädare för våra lokaltidningar - få se om det kommer något i morgondagens tidning. Nära till landstingshuset har de ju i alla fall nu - både NSD och Kuriren.

Själv drog jag hem medan Tobias och gänget åkte och träffade Ralph med flera på missbruksenheten.

Far, Kerstin och jag upp till mor - som ska få komma hem i morgon. Klockan 13 ska jag vara där. Eftersom tiden så exakt angivits kan jag ju hoppas på ett rejält utskrivande det vill säga att det gör en sammanfattning av vad som hänt, vad de gjort och på vilket sätt det kommer att följas upp. Hoppas kan jag ju alltid?

Sen har jag fixat middag till far - pyttipanna med rödbetor och stekt ägg. Avancerat på att det förslår.

Och nu är jag hemma en sväng för att snart åka till Kvantum och handla. Och sen blir det möte med Tobias på landstingshuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback