Tiden före Google?

Vad gjorde man tiden före Google? Alltid redo och till vår tjänst. Idag fastnade jag för en rubrik i Kuriren - Forskare oense om mobilens farlighet - men hittade den givetvis inte på Kuriren - men med Googels hjälp hittade jag den på DN. Läste just någon igår som var orolig för det olika budskapen om vilken bantning som är sund och nyttig. På det området är ju dessutom forsningen väldigt contraproduktiv - där lyckad viktnedgång istället ger hjärt- och kärlsjukdomar.

Inte ens den stora forskningsrapport som nu väntas - förväntas ge några entyga besked. Det är väl liksom pudelns kärna i forskningen - någonstans kommer brytpunkten där vi måste ta ställning själva.

Tagit ställning i USA valet har ledare i Kuriren gjort idag. Uttrycker nästan en liten harmsen ton om hur svenska media så ensidigt kan hålla på Obama - och konstaterar att det fortfarande finns en chans att McCain kan gå segrande ur presidentvalet.

Annars hackas det mycket på centern idag - en partikamrat till Stefan undrar om Tornberg är en giftorm? Och i en annan insändare tycker Inger i Luleå Maud Olofsson har ett fientligt tonfall mot Mona Sahlin och gläds över att Sahlin inte svarar med samma mynt. Fast Maud blir nog inte heller så glad att bli kallad bäver och iller av nämnde Sahlin.

Och Eilert Gezelius han hackar på kungen som har anser ska hålla klaffen - i vargfrågan. Jag säger bara: heja Kungen. Noterade i en intern skrivelse att kungen höjt sina aktier i Värmland - våra riksdagsledamot Nina Larsson och fd riksdagsledamot gladdes åt att kungen förstod de problem i vardagslivet som den kraftiga vargstammen innebär.

Själv har jag just insett min begränsning - och det i grevens stund. Hur ska jag få ihop den här dagen. Skulle behöva vara igång från 9 till 22 ca. Tobias Krantz kommer och först är det lunchseminarium med honom. Därefter bland annat ett mycket intressant studiebesök på kommunens missbruksenhet. Och så folkpartimöte i kväll. För det första så är jag utslagen resten av veckan om jag kör i ett - och så måste jag få plats med både mor och far.

Här kanske det inte hjälper att googla. Så lika bra att köra igång med att gå ned och äta frukost. Och packa in limporna från i går.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Partikamrat tror jag nog inte det är.

Postat av: Anonym

Blandade nog ihop namn - det här är kanske en

(S)trömbäck? Skönt!

2008-10-20 @ 22:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback