En ny "rösträttsrörelse"

Sverige behöver en ny "rösträttsrörelse" - en rörelse bland annat mot alla de girigbukar av alla slag som befolkat våra löpsedlar den senaste åren.

En värdegrundsdebatt och rörelse helt enkelt. Det hjälper inte att plocka rötägg efter rötägg - de kommer hela tiden nya. Och fackföreningsrörelsen - som (S)om (S)tår på de allra (S)vagastes (S)ida - dom har verkligen varit överrepresenterade.

Facket skulle i och för sig kunna göra en insats genom att avpolitisera sig - urvalet av förtroendevalda - som verkligen kunde se till oss löntagares bästa - skulle onekligen öka. Konkurrensen om uppdragen ökar och sådana som Hans "Hoffa" Eriksson, Stig Malm och Wanja Lundby kanske få stanna på nivåer de klarar av.

Ja, skallen går idag mot
Wanja. Och "gubbarna" i Norrbotten är inte nådiga - "Försvinn från LO" är Jan Palmqvist dom. Mest herrar som ropar av naturliga skäl - sign.GH i Kuiren undrar varför kvinnosakskvinnorna är så tysta - och undrar om det beror på att det är en kvinna. Annat var det när det gällde Stig Malm menar "han". Såg då för övrigt Lotta Gröning på TV just nu. Och till saken bör väl föras att Stig Malm hade en något bredare träffyta om jag så säger. Allt från fittstim till finanvalpar och med omvägen att gynna sin dotter i lägenhetsaffärer - med mera med mera.

Nåvä - idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen - är hemmavid och jobbar det jag måste - styrs av inkommande mail. Kl. 13 är det helkroppsmassage och efter det blir jag kvar i stan för att så småningom delta i ett planeringsmöte ikväll.

Nu är det frukosttime.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback