Så ung?

"Så ung och redan så korrumperad" , sa ett fp-statsråd en gång i världen om Anders Sundström - dåvarande kommunalråd i Piteå. Eftersom jag var närvarande vet jag att det sas MYCKET skämtsamt men det var en lika öm tå som när Björklund hade åsikter om Luleå kommuns prioriteringar. Det blev ett sjuhelsickes väsen - men det var ju i skuggan av Tetronaffären och alla andra affärer som försig gick i Piteå på den tiden. Då ett kommunalt bolag bland annat målade postterminalen i Tomteboda (eller något liknande).

Och hur kom jag att tänka på det? Jo
PO Eriksson har fått förlängt förordnande som landshövding fram till 2011 - och jag trodde bestämt att han då skulle köra på övertid.

Jag fick nämligen för mig att han var jämnårig med Britta Bjelle - vilket hade inneburit att han hade fyllt 70 innan han skulle gå.

Men det är väl helt okej - även om vi är några som har lite svårt att förlåta att han genom sin PR-resa för Göran Persson och sossarna försommaren valåret 2006 bäddade för s-framgången i länet!

Iaf är jag hemmavid nu - men det blev en för lång dag igen - men konstigt nog känns det inte så illa i kroppen ikväll - det är väl vårens analkande som är balsam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback