Hej då U2

Måste erkänna att jag inte alls visste vad det var första gången U2 dök upp i rubrikerna. Mycket mer vet jag inte nu - och avser inte heller att testa mig här. Jag säger nog som en arbetskamrat på 70-talet "Hej vä dej och kom de en dell så hej vä han också". Om en icke så uppskattad arbetskamrat!

Trodde jag åtminstone skulle hitta en liten Sifo eller något som skulle bekräfta att allvaret - jobbet - börjar i morgon.  Men icke.

Hittar inte ens vem som har namnsdag idag - men någonstans finns ramsan om "per, karin, tage, arne" - så jag chansar på Karin idag och grattar förstås Karin på jobbet. Och "syster Carin" i Uppsala.

Idag önskar jag framgång för Therese Alshammar - känns som hon varit lite förföljd av icke uppfyllda förväntningar. Är det inte spräckta baddräkter så är det kramp i armar. En icke förväntad medalj i dag skulle sitta bra!

Enda nyheten på denna sida midnatt som Kuriren har är en singelolycka i Notviksrondellen - har svårt att tro att Kalaset avlöpt utan andra incidenter? Fast hoppas kan man ju.


Nu väntar frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback