God Jul i stugorna!

God Jul önskar jag er alla  i stugorna runt om i Sverige och världen! Själv har jag lyckats med bedriften att försova mig - ända till klockan 6. Och snöigt och dant ute - var tvungen att ta kappärmen till hjälp och föra av värsta snön från bilen. Enda jag saknar från min förra bostad är varmgaraget!

Försovningen beror nog på att jag efter köksstöket hamnade på TV - något Fagervik som jag aldrig sett förr bland annat - men när reprisen på Andra Avenyn började så tog jag sängen. Men då var klockan en bra bit efter midnatt.

Inget TV-julprogram ramlade över mig i går kväll. Ingen uppesittarkväll? Och tidningarna idag är inte ett dugg bättre - rena vardagsexemplaren.

Undantaget ska isåfall vara min
granne Solveig Eriksson från invandrarservice som får ett helt uppslag i Kuriren - på annonserat på ettan dessutom.

NSD ser då till att försöka ge sig själv en julklapp på 16,8 miljoner - i presstöd. Trodde faktiskt att presstödet var avskaffat? Frågan är väl om man kan prata om "andra" tidning med tanke på det tajta samarbete (=monopolliknande på annonsbiten) NSD och Kuriren har?

Eva gratuleras på namnsdagen - tänker främst på min kusin Eva som dog alldeles för ung.

Gläds åt att den 29-åriga kvinnan friades för knivattack på sin pojkvän - vilken misär hon levt i.

Vad roligt att isbanan utvecklas ytterligare. Glöm aldrig att den kom till tack vare en folkpartimotion vars "mamma" egentligen hette Birgit Georgson - även om det var jag som skrev under den.

Inte ens reahysterin är densamma i år - de flesta reor verkar starta lördag eller söndag. Själv ska jag dock lysa med min frånvaro från dessa - garderoberna bågnar av kläder som bara hänger dä. Skor skulle förstås behövas - vinter såna - för min underbara halvkängor marcherade jag sönder i Sttrasbourg.

Nu till bäddning och sista handen vid diskbänken.

Far ska hämtas vid 10 - och Jens med familj dyker upp någon gång strax före lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback