Hur tänkte han?

Hur tänkte han Tiger? Om han nu hoppat över skaklarna en gång kunde man ju tänka sig att han inte hann tänka. Men tydligen VÄLDIGT många gånger. Hur inbillade han sig att han som världskändis skulle kunna förbli anonym i sammanhanget?

Idag är det mest minnesvärde i tidningarna Mats Ehnboms krönika där han lyfter frågan i skillnad i sponsring mellan damidrott och herridrott. Enligt Mats nyhetsvärderar Kuriren Luleå Basket och Plannja basket likvärdigt. Och jag har ingen anledning att misstro det - men det slår mig att media faktiskt skulle kunna göra en insats här - lite undesökande journalistik om hur både det offentliga och de privata företagen fördelar sin sponsring?

Idag gratulerar jag först och främst Claes Sundqvist i Laisvall på 90-årsdagen. Maken till pigg och alert 90-åring finns nog inte. Hörde dessutom på radion att Laisvall hade vajsing med vattnet - makalös otur om man drabbas av den när man har Öppet Hus på 90-årsdagen. Men Claes fixar säkert det också!

Grattis Nisse - årets polishund. Sådan husse sådan hund passar bra här - Mikael Nilsson - som jag känner lite sen min tid i socialnämnden - och inte bara känner som Franks pappa!

Alexander har namnsdag - mig veterligt bara en jag känner och han har det som andra namn - eller tredje! Men en toppenkille - så Grattis!

Nu ska jag njuta de sista tonerna från Dacapo - sen blir det dusch och packning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback