Jan+Staffan = Sant!

Sannerligen synnerligt märkligt vilket radarpar herrarna Bergsten-Eriksson blivit. Söker man träffar på Staffan så följs han av Jan. Några andra mediaträffar på herr Eriksson finns knappt. Vad har herrarna för barn ihop?

Annars har jag haft en gyllne regel i mina kontakter med media - under dryga 30 år - att aldrig ifrågasätta deras skrivande. Man kan till och från tycka sig förfördelad men i längden jämnar det nog ut sig. Och om man anser sig felaktigt återgiven så kanske man ska kolla bjälken i sitt eget öga eller hur det nu heter. Det vill säga hur tydlig var jag själv i mitt förmedlande av budskapet.

En enda gång  har jag brutit mot denna regel och det var under PO Wärrings tid. Då någon redigerare strukit i en debattartikel som jag skrivit och då ändringarna helt ändrade budskapet. En gång - men då var jag riktigt f.......d - tror faktiskt jag har kvar skriftväxlingen.


Befinner mig nu på jobbet sen några minuter över 9.


Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag har noterat samma samband. Det räcker med att Staffan Eriksson varit på kurs så skriver Jan Bergsten om det. Snacka om hovleverantör!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback