På "löpet"

Det var bara bilden som saknades - när "politiker lyfter polisskotten" eller hur det nu stod på löpsedeln. Det var ingen bild - men jag tittade mig omkring och undrade om folk förstod att det var JAG,

Så här skrev jag på min blogg häromdagen - tänkta tankar direkt ut på bloggen: "För övrigt måste jag säga att skriverierna om det här
sekretessbeslutet gör mig oroad. Som det framställs hittar jag inget skäl för sekretessbeläggning och det strider i alla fall mot mitt rättsmedvetande. Det kräver en förklaring på polisstyerlsesammanträdet på måndag eftermiddag"

Ganska odramatiskt - ett vardagsinitiativ i politiken - vem kunde tro att det var så upphetsande att man skulle hamna på löpet. Och en annan tidning har också ringt idag med anledning av artikeln i den andra tidningen.

Min drivkraft är att jag har stort förtroende för svensk polis och vill bidra till att allmänheten också kan bïbehålla det. Jag tror att en polis med ett grundmurat förtroende hos medborgarna är en av hörnstenarna till ett gott och demokratiskt samhälle.

Som en iller har jag farit runt idag - nu har jag landat hemma. Och är riktigt trött.

Har fått en inbjudan till släktträff i Östra Jörn. Det lär vara 200 år sen förfader Anders blev indelt soldat och fick namnet Grönborg (mors sida). Och nu ska vi träffas alla som har anknytning till det. Fast tur att det är nästa år höll jag på säga - men i alla fall först till sommaren 27 - 28 juni. Det kan bli spännande möten - min kusin Kerstin - fast hon i Koskullskulle hade släktträff på sin mors sida - och det visade sig att hon träffade en känd hockeyspelare - Mats Sundin tror jag det var. Dom var släkt - tänk bara en sån sak. Tänk om min idol Micke Renberg dyker upp i Östra Jörn.

Och inte hade jag behövt ringa mina vänner i Gävle igår kväll - vi spöade ju Brynäs med 5-0.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback