1130,8 km

1130,8 km - så långt bort finns Kurirens vikarierande ledarskribent Gary Bergqvist - som så fyndigt har samma initialer som den ordinarie - GB. Jag hajade till för GB - skulle inte han ha semester? Och denna omständighet - som gjord för förvillelse - innebär det att jag läst ledare av GB som egentligen varit skriva av GB - fast det inte haft någon bildbyline så jag har inte märkt det? Google visar minsann att det kan ha varit så.

Dagens ledare skriven av nämnde Gary Bergqvist har rubriken Är det samma land..? och handlar om de tre opinionsmätningar som kommit den senaste tiden och som itnte riktigt speglar samma politiska landskap. Ingress och bild handlar om KD - vilket kanske inte speglar huvudbudskapet i ledaren.


Johanna har namnsdag - vilket min salig svärmor hade i extranamn - något som hon inte gillade. Hon förfasade sig för småbarn som tilldelades detta enligt henne förfärliga namn. Själv tycker jag det är fint. Och gratulerar Jonna - med extranamnet Ylva. Tänk vilken tjej med 2 så vackra namn!


Får väl hoppas att sonen kommer ihåg att det är bröllopsdag idag - den 13 tror jag?


Farligt, farligare...Själv undrar jag om inte fetmaepedemin - som NSD kallar det i rubriken i papperstidningen - är farligare än både svininfluensan och till och med den sibiriska fästingen?  Själv ingår jag tyvärr i de 44 procent av svenskarna som väger för mycket - 14 kg - fast själv skulle jag vara nöjd om jaggick ned 10. Resultatet är dock nedslående. Och nu kommer färskpotatisen. Då får jag väl gå över till Viktväktarna där 1 potatis är 1 poäng - men obegränsat antal potatisar ger bara 2 poäng.

Men Dahlqvist får väl en chans till - nu går jag till frukost och intar en omelett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback