Åldersdiskriminering?

Sånt här som man inte vill läsa om - där den offentliga vården vägrat operera men där man kunnat köpa sig en operation - privat. Man skulle ju vilja ha ett uttalande av dem som vägrade operation - hur de tänkte? Skillnaden i vårdkostnad för denna Marianne om hon blivit rullstolsburen och den Marianne som är idag är ju himmelsvid. Hur tänkte landstinget då de ljög i egen börs?

Början till konkurs för Länsbladet - isåfall saknad av ingen. Dåligt tecken att ägaren inte går att nå? Skulle gärna avstå Extra också - men dom är så finurliga att de skickar med posten.

Trevlig fest igår - och förutom frosseri i surströmming blev det jordgubbar med grädde och vaniljsås. Och som extra toppning massor med lösgodis. Dumt nog satt jag ute för lite klädd - och pliktar med ont i kroppen idag. Lär mig aldrig.

Men efter detta frosseri så börjar nu en nu bantningsera - nu är det återgång till Viktväktarna - fast på egen hand. Fettdieten funkar inte - förmodligen för att jag har svårt att få i mig tillräckligt mycket fett.

Havregrynsgröten får återupprättelse idag.

Kusin kerstin grauleras på namnsdagen och i efterskott för margareta dagen - då missade jag. Och kusin Kerstin i "Kullen" också - grattis. Och alla kristinor jag känner - med varierande stavning - Lundh och Åberg till exempel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback