Kalasbra!

Vilken härlig dag - Kalasbra har den varit. Förutom det supertrevliga besöket har ändå allt gått i gamla hjulspår. Sjukhusbesök -  vattning i trädgården. Och sanningen att säga så satt jag och sov i en solstol hos far en stund också.

Jag får tacka Jonas för svaret - alla är utestängda från hans blogg - då behörver jag inte känna mig särskilt förorättad. Jonas har ju hela tiden varit en ojäm bloggare - men understundom riktigt bra och roliga inlägg. Så kom igen, Jonas.

Och Ann O Nym tackar jag för utredandet av släktförhållanden. Vilket alltid är svårt för mig - för ovanpå allt så ska jag då förklara att biologiskt sett så är vi inte kusiner. Eftersom far 'är fosterbarn. Men jag får säja som faster Inga-May det finns inga halvsyskon - hur skulle de se ut? Och då finns det väl inga foster- eller halvkusiner heller. Enkelt!

Och nu är jag inviterad att ha en sittning på teatercafét. Min inbjudare tror att det är livemusik där - men det är det inte. Men det gör inte så mycket - vi brukar inte höra så mycket av det ändå bland allt tjatter. Men lite kul att komma ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback