Smärtsamt

Jag har så ini - h-vete ont i mitt högra ben. Uppstod i söndags när jag städade "drängkammaren" - men tänker jag efter så har jag haft det efter fredagens bilkörning till Pajala. Gasfoten - som hålls i en stel ställning hela tiden.

Har varit med mor till Holiday Spa - trevligt att möta Elena som vanligt. Svårt att ta sig dit med rullstol - inte in i lokalen, denvar föredömligt anpassad - men trottoarkanten helt oövervinnerlig. Fick gå ut mot Sandviksgatan för att hitta en fasad trottoarkant.

Levererade mor hem klockan 15 - och sen drog jag på ärendeturné igen. Marknaden anlöptes klockan 16 och där hann jag med 2 par shorts till far, guldrengöring, 1 plånbok till mig själv, 2 nattlinnen till mor, fikabröd från Svartöstans hembageri.

Äntrade sen Kvantum för diverse inhandling - och lämnade där klockan 17.05. Gissa hur massor med pengar jag hann spendera på en dryg timme.


Nu handlar det om ett smärtsamt avsked - plånboken ska bytas till den nya. Gynekologer, tandläkare, frisörer och plånböcker borde man aldrig behöva byta!


För övrigt meddelade Jens i eftermiddag att de höll på att regna hem från stugan ( I Västerbotten) - nog är vår herre orättvis - här har det banne mig inte kommit många droppar!

Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback