Våran Kirsti

Nu ska jag avslöja en hemlighet - främst för alla lite äldre "partister". Våran Kirsti heter egentligen Kerstin. Helny Kerstin Rinander enligt Ratsit. Nu vet jag inte om länken funkar direkt till hennes uppgifter. Men iaf gör vi bort att hurra för Kirsti för hon fyller 85 år om några timmar.

Jag mötte henne på Kvantum idag - och jag påminde henne om hennes födelsdag för många är sen - då jag besökte henne och firandet var i trädgården på Alvägen. Och några envetna igelkottar trodde att mina rödlackerade tånaglar var något ätbart. Minst 20 är sen - troligen mer.

En fantastisk person våran Kirsti eller Kerstin - spelar ingen roll vad hon heter - vi hurrar för henne i morgon också! Men intressant ska det bli att intervjua henne om varför Kerstin blev Kirsti?

Kommentarer
Postat av: Jens

Ratsit? Har du blivit en storsnokare???

2009-07-11 @ 10:47:28
Postat av: Ylva

Absolut - helt ovärderligt att söka igen gamla vänner och för att kolla bemärkelsedagar. Tillsammans med Eniro dessutom en nödvändighet för oss som fortfarande skickar julkort med snigelpost. Väntar nu bara med att de ska komplettera med e-mailadresser.

2009-07-12 @ 06:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback