Hjärnspöken

De måtte ha hjärnspöken - Rådberg och Linde. Övningen under manteln "Partnerskap för fred" handlar om att "lede fi" - vilket är USA i dessa "kommunisters" ögon  - är ute efter oljan i Ishavet.

Om ni lovar att inte berätta det för någon så tror jag att det är ute efter malmen i Pajala och "Kalles Cargo". Dom kommer nu att nyttja den långa landningsbanan och därmed kan Karl P höja statistiken för det som skulle bli Kallax Cargo.

Det blir spännande i morgon  då vi som ska fira och högtidlighålla vår nationaldag  ska manifestera samtidigt som "stenkastarna" ska demonstrera?

För övrigt har jag hört från dagens seminarie med "Natohatarna" att allt är Folkpartiets fel. De är jag stolt över!

Kvällens middag var superb - men kroppen lider av gårdagen överdrivna promenerande - plus dagens aktiviteter i Piteå. Men jättetack till alla som var med på Ensittarvägen ikväll.

Och vilka möten man gör på Byxtorget i Piteå - "min mamma är tillsammans med Nils Dahlbäcks son" (som heter Peter)och killen som uttalade det var tillsammans med Marie Jonssons dotter som också var med. Hon och jag var på läger tillsammans 1984 - och det retar mig att jag inte kommer på hennes namn? Veronika? Jessica?

Nu 'är det bara panodil som gäller - och vetekudden!

Kommentarer
Postat av: Ylva M

Go kväll i stugan!



Nyss ätit smörgåstårta och druckit kaffe, mums!

Classic kaffet Reko är jätte gott, ett säkert kaffetips.



Pst! Jag tror dom (Nato) är ute efter den norrländska myrmarkens Hjortron,

upp till kamp för alla våra Hjortron!



- Höppöja än monenlaisia ;o) :P



Natti nite med stor kram från Ylva som snart inte är Eu kandidat mer...det var kort men fasiken så intensivt ska jag säga!



Vad mycket jag lärt mig, vad mycket jag fått fördjupad insikt i, något av värde som består och bara blir bättre.... gässssp

2009-06-06 @ 22:39:25
Postat av: Ylva M

Höppöja ON monenlaisa, ska det vara...

2009-06-06 @ 22:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback