Presstopp?

Ofrvilligt presstopp i natt? Inga tidningar trots att jag drog mig till kvart i fem. Lyste hos föräldrarna klockan halv tre i natt - kan undra vem av dem som nattåt?

Efter det brejket vid halvtretiden somnade jag om - och har drömt värsta drömmarna. Om länsförbundsårsmötet där alt var fel. Glömt allt vad handlingar hette. Någon hade skaffat fram underhållning - revyaktigt - som aldrig häll på att sluta. Och när de slutade så rev det ned hela scenen inklusive det jag skyltat upp. Johan åkte och hämtade nytt material - men det stämde ju inte med profilprogrammet - vilket partiledaren - för dagen iförd den typ av indisk tunika som var moderna på 70-talet - nogsamt påpekade - vilket höll på att rendera honom en smäll på käften. Och när han började tala så upptäckte jag att någon pensionärsförening idkade grupparbete längtst ner i lokalen. Och då kom Krister Hammarbergh insläntrandes i lokalen bitande  på ett grässtrå.

Jag vaknade till flera gånger under drömmen - men när jag la igen ögonen så fortsatte den och nya problem uppstod hela tiden.

Nu ska jag spana på tidningen. Föst på nätet - om det pålyses några förseningar - och så har jag klurigt nog vickat upp locket på en av brevlådorna. Risken är väl bara att budet är lika klurigt och låter det stå i öppet läge?

Kommentarer
Postat av: Jens Thomas Hendrik och Carola

Skrattade gott åt din "mardröm"! Yrkesskadat? Inte du?

2009-03-21 @ 08:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback