Opinionen

Opinionsmätningarna duggar tätt nu när man har flera val att mäta mot. Sifo kommer med en mätning om riksdagsvalet idag - men där är väl inga större kioskvältare.

I Svenska Dagbladet finns en krönika med rukriken "OPINIONSDAMAT" vilket jag fick smaka på ett antal gånger innan jag förstod att det var "tryckfelsnisse" vilket kanske borde heta något annat i nätupplagan. Dock har jag insett att det inte är lönt att länka till sådana lustifikationer för oftast så rättas det till och då är det ingen som förstår vad jag menade.

Som igår då länken till en opinionsmätning om eu-valet svarade att dokumentet var trasigt och kunde inte repareras. Men när Thomas hade klickat på min länkning så kom han visst  fram till dokumentet. Rättat förstås. Thomas påstår att det kan bero på att jag är ute så tidigt att dokumenten kanske är under uppladdning? Vad vet jag!

Annat än att nu har far börjat oroa sig för att det ska regna innan någon kommer som kan hjälpa honom att dra fårorna. Han har inte förstått att han inte ska dra dem vid fyllda 85. Men i år känner jag att jag själv orkar vara "häst" och dra - så nu behöver jag bara en "kusk".

Och dagen idag får tillbringas i trädgården hos för'äldrarna - tvätt trädgårdsmöbler med mera. Sara och Lisa hjälpte till igår med att dra fram slangen under altan där den ska ligga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback