Storm

kan undra om det är lågtrycket som gjorde att jag aldrig kom på fötter ordentligt igår. La mig och vila vid 16-tiden - det var naturligtvis ett antal personer som gjorde sitt bästa för att göra avbrott i sovandet - men jag kom ändå aldrig riktigt till sans. Så med vissa kiss- och borstatänderna avbrott har jag sovit till halvfem på morgonen.

Och den nya dagen mötte mig med rejäl storm - av barnsängen som Kerstin plockat ned från häbret hade botten lyft och förflyttat sig en bit. Kan undra var föräldrarnas lilla vita platsbord med tillhörande stolar - och den fina vita spetsduken med sina blå "hålla- fast-duken-hängare" tagit vägen.

Nå mycket storm i övrigt har jag inte hittat i tidningarna. I kölvattnet av den storm jag väl får ta på mig - polisstyrelsen - är det ett inlägg idag från en
pensionerad polis. Den beskrivning han ger av hur polis och polisledning ska jobba ställer jag mig bakom till 110 procent - och inte bara för att han smickrar mig i insändaren.


Nu tror jag mig - ryktesvägen - veta att polisledningen kommer att svara - i en skrivelse där man "tvingar" ut polisstyrelsen för att säga att man inte kan fokusera på enskilda händelser utan måste se till helheten - och knorren att polisstyrelsen har förtroende för polisledning och medarbetare. Men den skrivelsen får väl granskas när den kommer?

På tal om maktfullkomlighet så gläds jag idag åt att det är 8 personer som undertecknat en skrivelse - Maktfullkomliga chefer är livsfarliga" - frågan är när kommunledningen i Luleå ska inse att man har en rejälv varböld inom organisationen. Det är inte bara en gång man tvingats bryta upp arbetsgrupper på grund av problem - och det är ingen sund lösning på de ledarskapsproblem som uppenbarligen är utbredda inom kommunen.UPPDATERING AV LÄNK KOMMER SENARE - slötidningar som inte lägger ut på nättidningen.

Och apropå icke sunda saker så undrar jag: var inte Helené Goudin på helsida häromdagen också?

Och nog ska vi väl ändra på den osunda företeelsen "Rött i länet 2004" -  Rösta på Folkpartiet och och kryssa någon av våra duktiga kandidater - "Vi skickar inga gnällspikar till Bryssel".

Även om jag förstår att Stefan står med medlemsblocket i högsta hugg måste jag utnämna centerna valaffisch "Rösta för Europas förenta krafter den 7 juni" till den hitintills bästa jag sett.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback