Titt i almanackan

Var tvungen att göra en titt i almanackan för att kolla att det inte var 1:a april när jag såg denna artikel om roboten som ska hämta skräp på kommando av sms, Själv fick jag samma tanke som reportern - om den drabbas av en massa sms - hur ska den då agera?

Frågan är då vilka nya inkomstmöjligheter som föreningslivet ska skaffa sig. Bingo-Lotto på utdöende - eller möjligen redan dött? - och så vårens städningar som nu ska ersättas av robotar?

Kommentarer
Postat av: Ylva M

Hur ställer sig Folkpartiet samt Alliansen i Luleå sig till det förslag som är lagt om att ta bort helgersättningen för vård och omsorgspersonalen i Luleå Kommun?



Märkligt att man alltid väljer att sparka ner utan att någonsin ens komma på tanken att titta uppåt i organisationen då man vill spara pengar!



Man slår mot dem som ofta arbetar deltid, har delade turer och de lägsta inkomsterna, och de människorna är inte sällan kvinnor.Och de har sannerligen inga sysselsättningsproblem på sina arbetsplatser, det kan jag lova.



VEM har kommit med förslaget om att ta bort helgtillägget för hårt arbetande personal inom vård och omsorg, det vill jag veta!

2009-05-24 @ 20:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback