En "bricka" i spelet

Jaha, nu ska det inte vara något vårdplaneringssamtal i morgon. Bara ett konstaterande från en sjuksköterska. Dom skulle tala med distriktssköterskan via telefon. Jag skulle inte behöva offra tid för att komma. Nå nu är det inget offer för mig att ställa upp för min far och jag fick ju upplysa om att distriktssköterskan nog inte var rätt person eftersom far har plats på Fyren. Ja - men de måste ju kolla om kommunen var beredd att ta emot honom - visst.

Kanske jag borde på tala med en läkare också när far nu skall skrivas ut? Jodå hon skulle framföra önskemålet. Önskemålet - ibland får man hålla i sig!!

Ganska intressant hur kulturerna är olika på de olika avdelningarna. Jag säger inte att 53:an är sämre på något vis - absolut inte -  men annorlunda. Alla är annorlunda. Bara synd att det på en enda avdelning (vi har varit på många olika) har förekommit att jag direkt vid inskrivning fick en kontaktsköterska. Så borde det vara överallt!

Så man hade någon att vända sig till när man känner sig som en bricka i spelet.

Så borde man väl också snabbt - åtminstone vad gäller 86 åringar - kolla ADL-status. Enklast så skulle man göra det genom ett samtal med anhöriga.

Träffade en av "änglarna" från 46:an som ropade fast mig och undrade hur jag hade det. Gulligt!

Ja annars så jobbade jag till halvett. Thomas fick skjuts till Stadshuset - för träff med revisorerna tror jag det var. Besök hos far som ni förstår. Nu hemma och har ringt några banker om uppgifter för bouppteckningen. Nu vet jag inte riktigt vilka ärenden jag ska prioritera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback