Fyndigt - med tiden.

Fyndig titel "Victoria - drottning med tiden". Herman Lindqvist den boken måste jag absolut höra. Säger höra för det finns nog ingen uppläsare som är så ljuvlig att lyssna till.

Fast hur sant är det att Daniels blodvärden försämrades kraftigt under presskonferensen? Hur vet man det - satt han uppkopplad mot labbet?

Annars har min dag förflutit väl. Jobbade till 12 sen och hämtade far. Ringde in kusin Kerstin till mötet på sjukhuset. Mycket bra träff med patientansvarige läkaren som visade sig vara samma som den som var patienansvarig för far tidigare. Så vi redde minsann ut både ett och annat.

Klockan 15 återbördades far till Fyren - glad och nöjd efter utflykten. Sen har jag nu hunnit jobba sen halvfyra. Och är ensam kvar på jobbet - känns som i fornstora dar.

Men nu ska jag strax åka hem också - innan hockeyfansen blockerar igen både Kvantum och Haparandarondellen. Var lite frestad att följa med Thomas och Johan på hockey - men eftersom Djurgården är mina andra handsfavoriter hade kunnit bli lite pinsamt om jag hejat på dom vid event. underläge.

Hör väl av mig framåt kvällen kan jag tänka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback