Ylva i tiden

Till halvsju har jag sovit. Idag gratulerar jag ingifte farbror Harry på namnsdagen. Känner ingen Harriet så väl att det blir en privat hälsning - men ett kollektivt grattis till er alla - dock talar inte Kuriren om hur många ni är.

Talessättet är ju att inget är så säkert som ett
bankfack. Dock noterar jag att rånarna i Älvsbyn plundrat just såna. När jag skriver bankfack så träder bilderna från Norrmalmsdramat fram på näthinnan - bankvalvet där Clark Olofsson höll sin gisslan. 1976?

Ytterligare nödrop kommer från personalen inom Luleås handikappomsorg. Det är aldrig ens fel att två träter - men nog måste kommunen nu gå till botten med det här. Det löser inte problemen att fru Ekman bara hävdar obrutet förtroende för ledningen. Ingen rök utan eld - och nu har det brunnit länge! Det är ett onormalt beteende att gång på gång måsta splittra arbetsgrupper som lösning på konflikter.

Rätt eller fel att Obama fick Fredspriset? Ja iaf överraskande. Men hans ödmjuka kommentarer och vänsterkrafternas skrän om "skamligt" gör mig FÖR!

Nu blir det hemmapyssel på förmiddagen. Måste väl och se till föräldrarnas hus också. Ser framför mig att jag kanske hämtar far och besöker mor på sjukhuset. Då får jag ett tillfälle att åka till jobbet en stund på eftermiddagen - vilket jag för övrigt gjorde igår också. Numer känns det som om jag vill jobba lite i förväg - man vet aldrig vad framtiden har för utryckningar i beredskap. Och till veckan är det många "dejtar" som ska passas in

Hockey och fotboll ska underhålla oss i eftermiddag/kväll har jag förstått av Per Öboms Idag.. spalt p¨å Kurirens etta.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback