En chans på 4,2 miljoner

Samma rad två veckor i rad på ett statligt lotteri. Chansen att det ska bli så är en på 4,2 miljoner. Kan undra hur stor chansen är att det ska vara min rad och att den den återfinns på min 10-veckors kupong. Det kanske blir en på miljarden eller så - men chansen finns. Jag har glömt att kolla Lotto - men "miljonerna" kommer ändå så småningom - spelat på spelkort.

Idag röstar vi i kyrkovalet - en bra rekommendation är att välja FiSK - listor - vit, rosa och gul. Och även en blå i Domkyrko och Örnäset.

Nattens drömmar var av de något mindre angenäma slaget. Det snöade kraftigt när jag öppnade ytterdörren och så handlade det om ett polisingripande - dock av det mindre allvarliga slaget. Så det var med viss förväntan jag gläntade på ytterdörren - men varm - ganska iaf - luft kom emot mig - och intet vitt på backen.

Men det påminde mig om att jag måste "vintra" färdigt hos föräldrarna idag. Vilket bland annat innebär att jag ska plocka ned de resternade gröna tomaterna. Och lägga in dem - men jag har tappat mitt favoritrecept?

Men i vanlig ordning börjar med frukost hos mor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback