Frostigt

Det var frostigt på brevlådorna i morse - vad jag vet bara andra morgonen det är så denna höst. Första gången var redan i mitten av augusti - då "perkårn" frös.

Frostigt beteende har landstinget gentemot
privatläkarna - förväntades jobba gratis med att hjälpa till med vaccinering - och den privata vårdpersonalen skulle heller inte prioriteras för egen vaccinering. Nu har landstinget ändrat sig - även privat vårdpersonal ska prioriteras  för vaccinering. Vi får väl hoppas att omvändelsen  också innebär att de får betalt för utförda vaccinationer. För landstingets egen personal kan nog knappast förväntas göra det utan lön?

Tolkningen av kommerskollegiums utredning av regionfrågan fortsätter att förbrylla - regiongurun Jan-Åke Björklund hävdar att "Regionfrågan i Norrland är inte död".

Gårdagens snackis - bland annat bland de 25 kvinnor som mött upp till föreläsningen om brästcancer - var Anna Anka. Nog måste det väl vara ett utslag av "streckskräck" - fyra procent - som gör att KD sträcker fram medlemsblocket. Jag kan bara vidimera att moderatkvinnornas Magdalena Andersson nog ger uttryck för hur de flesta jag känner reagerat. Antingen vill AA riva upp en storm och har himla roligt åt alla reaktioner. Eller så är hon korkad!

Idag är det "jungfrumöte" - första styrelsemötet med Kalix Folkhögskolan - live på plats. Och det är planerat att hålla på till någon gång framåt kvällen - sista passet startar 16.15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback