Inte bara älgjakten som upprör

Mats Ehnbom (som stavar sitt efternamn annorlunda än sin bror Jan - Enbom) skriver krönika idag med rubriken "Älgjakten väcker känslor". Kritik från ett konkurrerande media kan också väcka känslor - iaf chefredaktör Ehnboms. TV4 har tydligen haft ett inslag om att "Kurirens upplaga rasar". Det föranleder Mats att berätta att det minsann varit högkonjunktur på prenumerationsavdelningen de senaste två veckorna. Och båda nyheterna kan ju faktiskt vara sanna?

För övrigt var jag en av de första som Mats Ehnbom skrev en artikel om när han under sin utbildning praktiserade på Kuriren. Jag var mycket nöjd med den artikeln fast jag minns inte vad den handlade om. Men jag minns att han ville att jag skulle läsa igenom den innan publicering. Inget man blviit bortskämd med.

Nu har jag fixat lite betalning åt föräldrarna. Nu tror jag faktiskt att jag ska göra en inhandlingsresa och för att få lite omväxling kan det kanske bli Boden - Kvantum finns ju där också om än inte lika bra som vår Luleåvariant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback