Väljer vårvintern

Jordgubbar för 884 kronor kilot - Östermalmsaffär - rankar Eva Åström kuriren - i dag...på ettan - högre än vår femte årstid - vårvintern. Det gör inte jag! Jordgubbar ska för övrigt intas inom en timme efter skörd - det jag kommer att sakna när jag säger upp mig som trädgårdsmästare för föräldrahuset. Och andra sidan kan smakvärdet förhöjas om jag får nalla i kusinens land.

Idag rankar jag Lars Pekka högst i nyhetsflödet. Han har lyckats formulera behovet och motivet för Norrbotniabanan på ett sätt som inte politiker - oavsett färg - lyckats med. Inte minst basindustrins frieri med södra Sverige! NSD släpper dock inte in mig på nättidningen idag - få se om jag kommer in innan jag skrivit färdigt?

Insläppta i
Kurirenhuset blir Nya Läroverket - känns bra att huset blir skola - faktiskt. Varför vet jag inte bara en känsla.

Härlig känsla att läsa att Artur har namnsdag idag. Påminner mig om Artur Nilsson i kurvan med hästen Stava som vi hade fri ridning med. En fett gammalt sto i "kaffe med grädde färg". Annars känner jag nog ingen vare sig Artur eller Douglas - men grattis iaf.

Än är inte undrens tid förbi - ett FP och alliansregeringsförslag - om yrkeslegitimation för lärare - finner nåd hos socialdemokraterna. Fast oron att pengarna ska hamna i något kommunalt svart hål ska inte underskattas - inte minst här i Luleå kommun där regeringspengarna till förskolan försvann!

Nä jag blir inte insläppt på NSD - men läs Lars Pekkas artikel på debattsidan - både i NSD och Kuriren.

Lågenergilamporna ger skadlig strålning - ja myntet har som vanligt två sidor!

Och svaret på min fråga om hockeyn är torsdag - och Micke Renberg - i TV?

Nu dusch och sen jobbet. Vanlig jobbdag idag plus klippning efter lunch.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback