Åter i selen

2010-08-02, kl. 06.00

Så ska man åter i selen efter semestern. Har ju inte blivit SÅ många dagar som det borde blivit - men det får vi ta igen senare.

Nu drar det igång!

Fint väder är okej även när man ska jobba - 18 grader strax efter klockan 5 är MYCKET. Just nu ser det ut som om himlen har lite svårt att bestämma sig - mul eller sol? Och norrmännen -
www.yr.no - är det inte lönt att konsultera något mer - inte så pricksäkert.

Pricksäkert är dock att Per, Karin, Tage... har namnsdag nu dagar i följd. Gamla faster Henny kunde "namnsdagslängden" ganska många dagar i streck. Sånt lärde de sig i skolan - allt var inte bättre förr. Karin och Kajsa har namnsdag idag - grattis. Per och Helena får grattis i efterskott.

I efterskott fick jag också läsa lördagens lokala papperstidningar - inte mycket nytt där. Och dagens tidningar är rätt typiska semestertidningar - vem tycker - likt Kuriren - att nätdrogernas utbredning är en nyhet? Att kaminer är "heta" på ett annat sätt än nyhetsheta vet vi ju - men att som NSD toppa med "nyheten" att felinstallerade kaminer kan förorsaka brand förefaller rena rötmånadshistoria.

I dessa resandets dagar har jag missat en viktig sak (säkert flera) nämnligen att hälsa Karl Ludwig (med reservation för stavningen) välkommen till världen. Tänk att det bara behövdes att jag lämnade stan - innan han vågade sig ut - Johan och Lottas son. Grattis!!

Nu över en sväng till FB och sen starta "resan" mot jobbet - dusch med mera.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback