Ensiffrigt

2010-08-16. kl. 05.45

Känner mig som en vinterbadare när jag konstaterar att det faktiskt bara är 5 grader - och jag har hämtat tidningar i särken. Kändes kyligt men att det skulle vara så låg temp kunde jag inte tro. Opinionsmätningar och utetemperaturen ska vara tvåsiffrig - och då snackar jag om siffror före event. kommatecken! Ja, jag menar både sommar och vinter.

"Allt fler kvinnor som slår kvinnor" toppar i Kuriren idag medan NSD kör med Petersen "Han ser slutet". Nygamla nyheter känns det som. Det förstnämnda kittlar min nyfikenhet så jag måste gå in och kolla in den här rubriken. Och apropå Petersen så kan jag ju hoppas han får se slutet som kommunalråd fortare än Kuriren inte på flera dagar. Så lustigt det blev - jag gjorde understrykning och tänkte gå in senare och lägga till länken - men nu ser det ut som om det vore länkat redan. Blir spännande att klicka och se vad som döljer sig därunder?

Vi pratade om detta på Nolia igår - varför tidningarna är så dåliga på att lägga ut material - debattinlägg tex - på nätet. Vi vill ju ofta dela med oss av skriverier till partivänner på andra håll i landet. Vem orkar återgå till klipp- och klistratiden?

För övrigt är andra ledaren - eller är det första - i NSD och värd att länka. Olof Abrahamsson konstaterar lite "ärprinsessaktigt" att Mona Sahlin och Lars Ohly minsann redan fått utstå hårda personliga påhopp. Undrar hur han ser på påhoppen på Maud då? Eller på LO;s affischkampanj mot alliansens partiledare?

Hm - utsatt för censur - hade skrivit att jag håller med de röd-gröna att det är knäppt att egenföretagare - med enskild firma utgår jag ifrån - ska tvingas till 7 karensdagar i sjukförsäkringen. (Inlägget borta?)  Idag kan de välja mellan 1-3 - och nästan alla väljer 3 för då betalar de mindre. Nu är väl de rödgrönas löfte inte så mycket värt - ofinansierat som det är som det mesta av löften de nu vräker ur sig. Speglas för övrigt väl i Kurirens ledare idag.

Nå innan jag skrivit färdigt passerades den magiska sexgränsen - och en del föll ut på nättidningarna. Har nu länkat i efterhand - hastigt och lustigt. Så det blir spännande att se vad som finns under länkningen.

Nu slut - en intensiv dag väntar - många små förtreligheter som ska lösas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback