Snart minus

2010-08-19, kl. 07.45

Skriver 3 grader idag - och tänker på att det snart ska skriva minus 3 - och minus 30. Fast jag gillar höst och vinter - så ingen ko på isen.

Fattar ni nu har det hänt -
vi har björn mitt i byn - Jöns Davids väg och Inimarkvägen. Min promenadslinga. Snacka om att det nu handlar om ett hot mot folkhälsan också. Jag kan tänka mig att sponsra den sameby som skulle betala 3000 kronor per skjuten björn.

Min far sa alltid att det fanns mer anledning att vara rädd för människor än för djuren i skogen. Just nu är jag utsatt för mobbning från en person - så det vete tusan om jag inte håller med honom. Tänk att den man trott vara ens vän kan vara så infernaliskt elak?! jag klarar det - men det är ju förjäkligt att vendettan mot mig ska drabba andra och deras goda idéer!

Och man blir ju styrkt i fars teori också när man läser om "sabotage för miljoner"

Opposition är verkligen inte sossarnas starka sida - vi får hoppas de får träna länge - på alla plan. Något så odemokratiskt som att avgår ur en nämnd för att de inte får sin vilja fram.I Övertorneå - majoriteten med Linda Y i spetsen - har upphandlat äldreomsorg - fattat beslut i god demokratisk ordning - och sossarna och väl vänstern också svarar med att avgår ur nämnden!! Jag hoppas väljarna i Övertorneå inser att såna inte är mogna att delta i den politiska processen.

Nu ska jag rappa på med morgonrutinerna. Ska förbi tippen och kasta lite skrot från jobbet - sen förbi och hämta packade valförsändelser för att sedemera landa på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback