Total kolhydratfrihet

2010-08-03, kl. 06.30

Andra veckan jag jagar bort allt vad kolhydrater heter. Fuskade förstås rejält under helgen - kan ju förstås vara därför det inte alls ger något resultat.

Idag har Tage namnsdag - några känner jag Wikström, Johansson. Fast först av allt tänker jag på Hedlund och så bandet Tages. Annars missade jag totalt allt från Helen, Per och Karin. Omtumlande med både minisemester och nystart på jobbet.

Totalt ouppdaterat på båda nättidningarna. "Olyckorna" från i går -
krocken på 97:an som jag själv såg resterna av - och aktivisterna på Vidselsbasen ligger fortfarande i topp.

Nyheterna som annars skvalpar på är utförsäljningen av Vattenfall och noterandet av skolk i betygen. Lyssnade på debatt om Vattenfall på radion - mellan Stefan Tornberg och Karin Åström. Karin vräkte ur sig hur mycket osanna  påståenden som helst. Själv funderar jag; om nu ett bibehållnde av Vattenfall är lösningen på alla problem i allmänhet och Norrbottens problem i synnerhet - varför ser det ut som det gör i Norrbotten? Sen är det förstås lika fel av mig - som av Karin Åström och medierna - att skriva "utförsäljning av Vattenfall" - det handlar ju faktiskt om att avveckla Vattenfalls internaionella verksamheter.

Och apropå skolket så är det ju inte ens en nyhet - det gick vi på val på redan 2006. Ett bra förslag - för hur många föräldrar har det inte blivit en "nyhet" att ungarna skolkat först då de skolkat så mycket att studiebidraget är i fara?

Familjen brunråtta står i fokus i morgon TV - tydligen invasion på sina ställen. I Kalmar talas om invasion. Säger bara; mycket hellre råttor än björnar. Nu ytterligare en häst som blivit attackerad av björn - en nyhet som Kuriren har uppdaterat
från sin papperstidning.

Nu måste jag "attackera" den här dagen - börjar med lite frukost och dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback