Vilket däng!

2010-08-25, kl. 06.30
,
Vilket däng de bjöds på - de rödgröna - jag såg bara bitar av TV-debatten igår - men det räckte för att förstå när
Expressen redovisar att 82 procent tyckte att alliansen vann - och18 procent för de rödgröna. Aftonbladets omröstning gav 71 mot 29 - då förstår ni.

Lovisa och Louise har namnsdag - "kall Lovisa" kallas dagen - kallsten har gått i sjön - inget mera utebad - allt enligt min gamla farmor född 1874.

Som väderkvarsvingar kastar sossarna i Övertorneå runt avgångar och polisanmälningar för att man i god demokratisk anda förlorat en omröstning i socialnämnden. Och trot  eller ej - nu har de anlitat "konsulterna" Ögren och Carlsson från landstinget. Vad gäller Övertorneå borde väl dessa snarast förklara varför de dragit in mammografibussen - och obs-platserna? Att agera i upphandslingsärendet om Särkivaaragården syns mest vara för att lägga ut dimridåer runt det som de verkligen har ansvar för.

Kul med Ferruform - nyanställer 40. Och i Pajala får förfrågningar från hela landet om att komma hem och jobba. Riktigt roligt!

Och NSD:s ledare skriver om Botnia- och Norrbothiabanan. Ska lusläsa och se om OA skriver något om att Mona Sahlin gav samma förutsättningar för banan som alliansregeringen - nämligen att näringslivet måste vara med och finansiera.

Och idag ska jag äntligen gå och klippa mig. Och tippen på morgonen om jag hinner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback