Ett riktigt bra val!

Ett riktigt bra val har Nederluleå församling gjort - Richard Marklund som kyrkoherde. Han var förrättare - officiant kanske det heter - på mors begravning - och i någon mån gav han mig tillbak tron på kyrkan. Tack till Conny och övriga församlingssystrar och bröder.

Ja dagen har som vanligt bara rusat på. Eftersom det inte blev något Skellefteå idag - försökte jag jobba framför. Ska försöka vara helledig på fredag - individuell vårdplanering för far och så ska jag hjälpa kompis med lite "fylleriövningar".

Ett bra val ska vi - FP - göra i höst också hoppas jag. Full av förtröstan efter lördagens träff - men understundom påminns jag om historien om modern som besökt sin son som gjorde lumpen. Väl hemkommen berättade hon stolt om sonens marcherande: Alla gick i otakt utom min son!

Min medborgerliga plikt har jag gjort idag - vaccinerat mig. Snabbt som rackarn gick det - fick över 1 timme på parkeringslappen - vilken jag gav till en medmänniska som just höll på att parkera när jag kom ut.

Nu ska jag kolla in om det är något på televisionen - annars kan jag nog sova. Inbillning förstås - men lite hängig känner jag mig efter sprutan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback