På plus

"Årets andra vinstmeddelande" dök upp i mejlboxen - från Gunnar Andren och Blåklintstipset. Jag låg i skuld vid årsskiftet ett antal tior - Gunnar är en generös kreditgivare - och nu ligger jag plus 66 utan nya insatsen räknad. Så får väl ändå sägas att året är på rätt väg.

Inte mycket i tidningarna idag - sex (6) stycken skummade, Hajade till för en till synes mycket grovt felstavad rubrik:

Matsvinnaren avgjorde igen

Luleå.Ännu ett sent misstag såg ut att grusa Luleås segerplaner. Då klev en van matchvinnare fram och stänkte in 5-4 i förlängningen.

Men det visade sig finnas täckning i texten - MATS Lavander.

Ständig sol ger öken - väl därför man gläds lite extra åt Bergmans framgång från gårdagen. Och Anjas också för den delen. Har ju haft det motigt utifrån högt ställda förväntningar.

Vad är det för "järtecken"? Igår fick jag mina vinster från Enars lotteri. En liten fin korsstygnstavla. Och en vävd löpare. Den senare var upplindad på en tidning - som det gjordes förr i världen. Och inte vilken tidning som helst - en PT från den 9 januari 1995 - alltså för exakt 15 år sen - då min mor fyllde 69 - exakt den dagen. Får kolla i fars dagbok från den dagen - om det ska tydas som något särskilt budskap?

Idag blir en dag i städningens och sportens tecken - TV tablån var fylld av sportaktiviteter. Efter lunch blir det besök hos far och ett par timmar på jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback