Håller med knallarna

2010-07-13, kl. 07.30

Just hemkommen från "tjörrgårn". Kerstin och jag har varit och vattnat. Och så har vi varit och kollat in att fars urna nu också är på plats. Mor och far i samma rum igen. Nu är det bara att beställa urnsättning.

Riktigt effektiv dag. Först promenad och sen kom precis Anticimex då jag kom tillbak. Getingbilan nere - och Per (som han hette Anticimexkillen) fick sig ett geting stick - en av dem han hämnas som han sa.

Sen en tur till stan. Lite spel och dobbel - tänk att Anita och jag aldrig vinner på stryktipset! Till jobbet och tog två privata kopior som jag tog med till banken. Fixade in fars försäkringspengar till hans konto. Tänk att både mor och far snuvade "Folkskam" genom att dö innan de hann sänka försäkringsersättningen.

Blev förstås kvar en stund på jobbet - alltid något som ska göras. Och så tömde jag bilen från Pajalaresan. Så nu är det bara att packa in igen för Övertorneå och Överkalix.
i
Hörde för övrigt i morse på radio norrbotten att alla de intervjuade- besökare på marknaden tyckte att den skulle flytta tillbak till storgatan. Vilket också knallarna tycker. Även om jag tyckte det var väldigt skönt att de inte var där idag när jag skulle till banken -
håller jag med knallarna. Ska det vara marknad så ska den vara mitt i stan!

Eftersom solen lyste med sin frånvaro då jag återvände till sunderbyn vid 14-tiden så blev det lite förberedelsr för morgondagens middag.

Nu lite TV - fast jag ska nog ringa till faster Inga-Maj först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback