Vegas moment 22

2010-07-27, kl. 07.00

Och hopp och hej vad sen jag blivit på morgonen. Jag började "jaga" för att kolla in någon som jag tror har gift sig - och ni vet när man börjar googla blir det många sidospår och tiden rinner iväg.

Från lokaltidningarna minns jag Vega Brännvalls moment 22. Kampen för mammografibussar i alla länets kommuner. Nu har Förvaltningsrätten kommit fram till att "beslutet" om indragen mammografibuss i Övertorneå inte kan överklagas - för det finns inget beslut. Och samma Förvaltningsrätt har dömt landstinget för att man inte fattar beslut i slika frågor. Ja snacka om moment 22!

Marta har namnsdag och verkar som om värmen återvänt just denna dag , 17.3 grader klockan 05.50 bådar gott.

Bådar inte gott att en
rattfylla på 1,7 mg inte platsar i papperstidningen - vi kan iaf vara säkra på att det inte är någon ersättare i "hästuttagningsnämnden".

Förstås domineras tidningarnas första sidor av den tragiska dödsolyckan - Hemmingsmark sörjer sida döda - och Byborna sörjer olyckas offer.

Nu ska det bli promenad. Sen lite sopkörning. Besiktning av huset tidigarelagd så skräpet måste bort. "Arv" från far - ordning och reda. Efter lunch har jag en date - en osexig sådan - försäkringsärende.

Blir nog ytterligare en riktigt bra dag. Nu väntar jag bara att få höra Ebbas små steg på vindan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback