Vojne, vojne - "vetandesjuk"

2010-07-23, kl. 06.45

Unnade mig sovmorgon till klockan 6 - så skönt att "snooza" 10 minuter i taget - i en timme tror jag det är som alarmet återkommer.
.
Men vojne, vojne vilken chock - bara 10 grader på termomotern. Och vilken chock att möta kusin Kerstin i hallen då jag hämtat tidningarna. I en långkappa så att hon såg ut som "gråafrun" - halvsyster till "vitafrun".

Mysig "idag.."  på Kurirens etta - skrivet av Ludde Wästfelt. Har ärvt uttrycket "vetandeskjuk" från sin mor -och använder det istället för "nyfiken". Här i Bärigårn använder vi också det uttrycket - ärvt från farmor Hilda.

Emma har namnsdag och gratuleras - ett särskilt GRATTIS till Emma i Älvsbyn.

Och ett riktigt extra särskilt stort GRATTIS till Mårten och Inger Hansson i Gällivare som firar 50-årig bröllopsdag. FP-eldsjälar i Gällivare som tillönskas ett riktigt fint firande av dagen.

"Stopp för höghusplaner" har Kuriren på ettan - dock icke länkbart i någon av tidningarna. Handlar om höghusen nedanför Rådhusgatan - och det känns riktigt bra att det blir lite extra "ställtid" - jag är inte odelat positivt till dem. Även på sidan 6 för dig med tillgång till E-kopian alt. papperstidningen.

Annars är tidningarna så tunna att det knappt är lönt att börja bläddra i dem - men så ska det väl vara på sommaren.

Idag ska jag fortsätta att försöka leva i nuet. Inte harmas att jag sovit bort någon timme på morgonen - det var ju njutbart. Och promenaden är verkligen inget slöseri med tiden. Och att sen plocka in jordgubbar är enbart avkopplande. Snart måste jag också börja ta något ryck i huset - avveckling. Det sistnämnda kan dock göra mig lite frustrerad.

Nå nu startar levandet i nuet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback