Usch och fy!

2010-06-02, kl. 22.00

Skrev nyss ett inlägg om en trevlig resa hem med flygtaxin - och om ilskan då jag såg
detta inlägg på Kurirens nättidning.

Men Usch och fy! - fingret slant på någon knapp och allt var borta. Minsann inte första gången!

Men åter till björneländet. Sluta nu för rackarns med björnsbajsprojekt och annat trams och hyr in några riktigt duktiga jägare som kan skjuta av den stam av björn som snart intar våra trädgårdar. Luleåjägarna har väl inte fällt en enda björn på de senaste 10-15 åren?

Men vilken trevlig dag jag haft - förbundsstyrelseuppdraget i SV blir bara intressantare och intressantare. Mycket tack vare en mycket speciell ordförande - Berit.

För att inte tala om vår stund på Sheraton - min och Rose-Maries. Så fantastiskt att träffa henne igen - vi tror båda att sista (till idag - och det ska bli fler tillfällen) gången vi fysiskt träffades var då Palme mördades. Det var hon som kom och ropade - och ingen av oss andra trodde henne. På Hotell Sparta - på en nya medlemmarkonferens - den 26 februari 1986 - då vi på morgonen dessutom fick informera Rolf Tardell - numera reporter på TV 2 - tror jag - eller TV1. Vi ropde i munnen på varann när vi kom på det! Och fatta - det är faktiskt mer än 24 år sen!

Ja och träffen idag med Rose-Marie kommer för evigt vara förknippad med den dyraste räkmacka jag ätit - 170 spänn - men den var stor och god.

Har inte besökt far idag - men ringt och allt var väl. Han hade sovit en del - men inte lika mycket som tidigare. Och i morgon blir det inget besök heller - åker till Skellefteå. Hämtas av Johan strax före åtta.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback