"Guldklimp"

Att bli kallad världens bästa svärmor måste väl också kallas "guldklimp". Värt att länka till min svärdotters butik - Moster fin. Återfinns också på Vårmässan på Arcus nu i helgen - fredag, lördag, söndag - liksom allianspartierna här i Luleå. Besök i båda montrarna rekommenderas.

Hemma nu efter en bra dag. Lunch på Köksverket - tack för lunchen! Ljuvligt att sitta inomhus medan snö/hagel vräkte ned under tjugo minuter.

Sen så kallat överlämningsmöte mellan AF och FK. Mycket intressant. Är idag mycket mindre kritisk mot förändringarna i sjukförsäkringssystemet - rehabkedjan fungerar. Sen kan jag ju fundera om inte  processen över aktivitetsgarantin borde kunna förenklas.

Hörde en lustig - eller mindre lustig - historia idag. Försäkringskassan får inte ta emot besök i sina lokaler på Smedjegatan för det finns ingen utrymningsväg på deras kontorsrum. Vilket innebär att de måste gå ner till AF/FK lokalerna på Södra hamn för alla möten - och de är ju "guvebars" inte så få!

Vilka fler grupper skulle inte behöva utrymningsvägar - kanske gamla skolor med långa korridorer kan få en renässans?

Var in och gjorde lite tid till på jobbet - sen till far - som mådde bra men hade bekymmer med sin tandbrygga i nederkäken. Extra panodil får inte undersköterskorna ge utan att kontakta "syrrorna". Man häpnar - framöver blir det till att ha en Panodilburk i fickan att ge till far vid behov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback