Normalläge

2010-05-21, kl. 06.30

Rörig dag igår - kan möjligen förklara min blunder att glömma att gratulera bästa gruppledaren i Boden - Carola - på hennes namnsdag. Likaså kusin Kerstins dotter Karolina - som normalt är i London men som nu faktiskt är hemma i Sverige - på väg ned mot Göteborg och brodern Anders.

Idag känns läget mer under kontroll. 12 grader och jacka på vid hämtning av tidningarna.

Tre veckor kvar till examen. Vissa år brukar det vara svårt att hitta utslagna blomster lagomt till examen - igår funderar man om inte alla redan blommat över? Fullt så illa är det väl inte - men rackarnas vet om man inte möts av häggdoft ender fya morgonen.

Apropå examen noterar jag att Gällivare kommun åker på ett välförtjänt vite när man åsidosatt sina skyldigheter i ett
mobbningsärende. Den mobbade har utsatts för något makabert pedgogiskt projekt där hon tvingats skriva på ett vänkontrakt med sin plågoande . Något som även SvD uppmärksanmmat,

För att nu inte permanent komma på efterkälken så ska Conny och Konstantin gratuleras idag. KD-gruppledaren i Luleå till exempel. Annars är väl "Conny" synonymt med Y-namnen - buspojkarna - "Conny, Sonny och Ronny" som var dom som alltid fick flytta längst fram i klassrummet.

På jobbet kommer de  att bli överraskade idag - hade ju tänkt vara ledig - men jag känner att kroppen behöver vila från fysiska aktiviteter. Och ingen brist på arbetsuppgifter. Frågan är om det blir positiv eller negativ överraskning?

Apropå fysiska aktiviteter så noterar jag att det var bättre förr. Inget FP-lag i vårruset, inget gäng till Kretsloppet. Dock noterar jag att familjen Sundström håller fanan högt - i morgon är hela familjen på "spring". Fader Jens i maran och fru och båda döttrarna i Kretsloppet.

Och apropå fanan - så blev det inte landssorg igår - vi klarade Danmark - och det dessutom utan att jag såg matchen. Det var inte väder för att se TV klockan 16 igår eftermiddag.

Nu drar jag igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback