På grund av ?

2010-11-10, kl. 07.30

Har försiktigt smugit mig upp med en tuss i näsan - näsblod. Är det också ett ålderstecken att det kommer oftare? Kan ju hoppas på det så det inte är någon förkylning på G?

Har dock läst tidningarna tidigare utan att bloda ner dem. Ler lite åt l
edarskribenten som skriver att Erik Söderlund kom in i kommunfullmäktige "på grund av sitt parti". Erik själv kanske skulle skriva "trots" sitt parti - eftersom han nu lämnar MP. Möjligen skriver Annika Eriksson att han fick sitt mandat "tack vare" sitt parti? P.g.a. används rätt ofta på fel sätt.
 
Martin och Martina har namnsdag. Gratulerar! Teodor och Teodora, Martin och Martina - finns ju viss logik i man/kvinna. Ylva och Ulf är också hopparade - på grund av (eller tack vare?) att de har samma betydelse tror jag. Logik - men ibland kan jag undra varför vissa namn får ståta ensamma vissa dagar? Vem bestämmer?

Nu är den visst snart här - snöstormen från söder. Kändes lite vindigt när jag var ut och satte i motorvärmaren. Enligt min mening ska snö singla ner - kall och torr. Inte vindpinas ned.

Och Åsa väljer kärleken framför riksdagen. Att hon var på väg att lämna länet till för mån för Västerbotten är ju ingen nyhet - men att hon väljer bort riksdagen känns "stort" för hon har ju kämpat länge för den platsen. Men störst av allt är kärleken sägs det ju.

Nu ska jag röra mig försiktigt mot dusch och påklädning så jag inte triggar igång näsblodet igen. Och så kommer jag på mina nack- och ryggövningar - har faktiskt gjort dem varje dag hitintills - peppar, peppar. Och det känns som om det blir lite bättre - även om det går för långsamt contra min otålighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback