Grattis NSD - 91 år

2010-10-22, kl. 0645

Idag gratulerar jag NSD som fyller 91 år om jag nu räknat rätt - 22 oktober 1919. Och tänk så fiffigt min svärdotter fixat med fars gamla tidningslägg från NSD -
här en lite byrå - men hon har också hängt upp gamla tidningssidor som väggdekorationer - och kan dessutom förnya genom att byta sidor - ett hel årgång tidningar i lägget.

När jag kom och hade hämtat tidningarna körde de upp en bil vid bron vid föräldrahemmet. Inbrott? Klockan var 05.30 - kollade ett tag - men kom fram till att det var Tobias - nye ägarens bil och siluett. Hoppas jag hade rätt - men nu börjar jag tvivla.

Spännande också om Börje Lööw. En kommentar som tvärsäkert konstaterar att Börje Lööw varit inblandad i en sk affär. Klart att något har hänt när Börje tvärtemot sin personlighet nu är from som ett lamm. Själv
har jag tolkat det som om han kanske fått signaler om gruppledarskap i landstinget? Men man vet ju aldrig?

Spännade blir det ju också att följa den nya konstellationen i Kiruna. Hörde på TV att de senaste 12 åren har alla allianser med s spruckit. Nu blir det väl jämförelser om denna över lever längre än tidigare? Jag har iaf hört att oppositionen förbereder sig.

Igår kom det första klagomålet om att jag skriver för lite på bloggen - FB konkurrerar - moster Gunilla som inte tycker hon får tillräcklig information. Fast det kanske är så att det inte händer så mycket i mitt trivala och tråkiga liv? Nädå - det är gott att leva även i ett lugnare tempo.

Kusin Kerstin har fått löfte om opration mot sina förkalkningar i ryggen - förtur också pga av svåra smärtor. Få se hur den garantin ser ut?

Ny bil till mig levereras i november - någon gång mellan 1 och 4 veckan i november. Bil nr 1 på den här länken.

Marita och Marika har namnsdag i dag. Marita Bornemark, Marita Sandler-Schale, Marita från Alvik kommer jag ihåg på raken. Och så Marika Bjelle som kanske heter något annat i efternamn nu? Grattis uppräknade och andra.

Idag blir det mina ordinarie 3 timmar på jobbet och nu dax för dusch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback