Glassfrossa

2011-08-08, kl. 06.30

Avslutade gårdagen med glassfrossa - jag som brukar tillvita mig omdömet att inte gilla glass. Men eftersom det fanns en spännande Ben & Jerry¨s Peanut Butter Cookie Dough i frysen så gick jag lös. Först på den och sen 2 bitar (minst) av Magnums after dinner. Så var det erkänt!

Annars var det en dålig dag igår. Förvisso lite tvätt och städ. Men jag var så trött och hängig - nästan lite förkylningskänsla. Fast jag tror det var någon kollektiv dagen efter - efter Luleåkalaset. Tog mig till jobbet för en utskrift av ett manus - plus Kvantum för veckoinhandling - som inte blev många varor - inspiration saknades. Men Kvantum finns ju kvar.

Lokaltidningarnas nätupplagor verkar också lida av något.
Kurirens senaste uppdatering av menyn är från 17.41 igår - och NSD senaste speglar en "nyhet" från 1960.

Men vi som är uppdaterade vi gratulerar drottning Silvia på namnsdagen.

Och börsen minst sagt skakig - ödesdag idag enligt Expressen. Det lär väl bli det som dominerar idag.

Här hemma på Bärigårn dominerar de faktum att Karolina är på väg - hem. Anländer Kallax 08.15 och Kerstin hörs redan på övervåningen. Och i morgon utökas huset med Ebba och Jonna. Då blir här 6 damer i åldern 3 - 87!

Och vädret det bara lovar och lovar. Hur mulet som helst - men inte en droppe regn. Längtar efter en riktigt regnig dag. Ska jobba - besök på förmiddagen - och träna - längre än så har jag inte planerat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback