Oönskade stopp

2011-08-11, kl. 06.30

Idag skrivs det om oönskade stopp. Bommarna vid vår exp brukar haka upp sig ibland - men igårkväll var det tydligen självaste loket som la av så lägligt att det
blockerade övergången mot Östermalm. I en och en halvtimme - vilken underbar bilkö att "lappa" bilar i - ja inte böteslappar men lämpliga flygblad. Eller kanske "knacka bilruta" som variant på att knacka dörr?

Stopp för serverhallarna har det blivit i Luleå - medan Östersund gasar - enligt NSD.  Undrar om det är fler kommuner som är med och tävlar i det tysta? Det vore ju himla nesligt om vi drabbades av ytterligare ett Kallax Cargo.

Stopp på det goda vädret har det också blivit. Fjärde mulna dagen på raken - och bara plus 9 i morse. Har nog hamnat i positiva klubben - det känns inte alls besvärande med vädret.

Bra dag igår - jobbet och frisören fick sitt. Gäster på kvällen - med lite för många Magnum för min del.

He, he - "pingisupproret" - nu fick han till det han JE på Kuriren. Juholt lär ha kommenterat upploppen i London med att det stängt för många fritids. Ja - kan han inte skylla på alliansregeringen måste han ju hugga till med något.

Och OA vill stämma i bäcken - och stoppa "upploppet" i Övertorneå. Tar Kiruna 1994, Boden 2002 och Kalix 2010 som varnande exempel. Men jag är inte riktigt med på Kalix 2010? Då tog de ju tillbak makten med egen majoritet till och med. Eller?

OA:s ledare baseras tydligen på en nyhetsartikel igår som jag missat/inte minns - men även idag är Övertorneå högt på nyhetsagendan med "Vattenbråket" - som väl även det har politiska dimensioner?

Nå - nu är det en ny dag - och Susanna ska gratuleras på namnsdagen. Idag blir det jobb och träning. Kanske någon timme jobb efter träningen också - ska se om jag fått ihop flextid så jag kan vara ledig i morgon - eller iaf bara ha telefonjour henma. Men jag ska hinna till fotbollsmatch i Alvik klockan 18.

Blir nog en bra dag idag också. Ha det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback