På "snuvfronten" inte nytt

2011-12-18, kl. 07.00

Det blev i stort sett en hemmdag igår. Avbröts endast av en snabbis till stan. Speldjävulen drev på - Keno skulle förnyas. Och några julklappstrisslotter inköpas. Påminns om att jag faktiskt har 4 för eget bruk - som jag glömde skrapa igår.

Hände med andra ord inte mycket här som är värt att skriva om. Telefonen gick förvisso varm med julsamtal till fastrar och farbröder. Och in-linjen var ovanligt frekvent - trevligt - men resulterade i en kraftig heshet - som hade jag druckit för kall whisky. Fast det kanske bara är en skröna att det ger heshet?

Bra start på denna dag - upp klockan halvsex och hämtade in DN. Ett ljuvligt lätt snöfall mötte mig. Och en koll visade på minus 2 - hopp om vit jul. Vi har ju en grund kvar - allt har glädjande nog inte tinat bort.

Hann bli riktigt förbannad när jag läste i Expressen att en "oskyldig"
tvåbarnspappa mördats i Ludvika - medan Aftonbladet slår upp att det handlar om en HA-ledare. Visade sig makabert nog att det handlade om två olika händelser inom ett dygn i lilla Ludvika. Inget samband mellan händelserna enligt polisen - men man kan ju tvivla?

Här hemma verkar det ha varit ovanligt lugnt - om det nu inte bara beror på att Norrköping inte hunnit uppdatera våra lokala nättidningar. Julklappstjuv är det mest spektakulära - lyckades bryta sig in i en bil på den välfrekventerade Maxi-parkeringen. Nog är det väl underligt att ingen uppmärksammat detta?

Ska iväg nu på morgonen och se basket ute i Antnäs. F 96/97 mot Övertorneå som lära vara svåra. Hoppas iaf att de kör försiktigt ned från Övertorneå - och hem sen.

Grattis till den eller de som har namnsdag idag - har inte fått någon sådan uppgift.

Själv hoppas jag av denna dag att kulmen på snuvigheten är passerad och att det går åt rätt håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback