Plus som minus

2011-02-14, kl. 06.00

Blev konstigt när jag skulle uttrycka temperaturen på FB. Ulrika hade -19,5 i Stockholm och jag skrev "+30 här" - 30 men inte 31 - fast det är ju minusgrader förstås.

Uppe ordinarie tid idag - nästa iaf. Skönt att kunna ta det lugnt - och motorvärmaren behöver nog all sin tid idag.

Märker att kylan tar ut sin rätt - fnösketorra vinterhänder.

Och allt har ju sin baksida - Kurirens ledare tar idag upp universitetets anonymitet inom kommunen. Inte tänkt på det med iakttagelsen korrekt. En bidragande orsak är vårt fina kulturhus - förr var det många aktiviteter ute i aula Aurora (heter den så - se jag har nästan glömt namnet också) som gjorde besöken där naturliga. Nu sker allt i stan - och studenterna har uppenbarligen inte hakat på. Jaha - inte länkbar än - kommer det att länkas ännu senare nu med en ledarskribent på distans?

Diffusa signaler har nått sossarnas distriktsstyrelse i Norrbotten. För säkerhetsskull gör det ett uttalande om att det blir mindre pengar till oss i norr. Karin Åström gör återigen ett klavertramp och kläds av rejält av Kurirens journalist som konstaterar "Distriktsordförande Karin Åström kan inte riktigt redogöra för vad som åsyftas med uttalandet förrän hon konsulterat sina papper" och "Karin Åström vill inte prcisera varifrån man plockat upp signalerna att regeringen skulle driva en sån linje". Tala om oseriöst.

Och Valentin har namnsdag idag - grattis. Fast Valentin kommer väl i skymundan för
Alla hjärtans dag. Glad iaf att tidningarna är måttlig med hälsningar - två sidor i Kuriren och en i NSD - eller möjligen tvärtom. Blir så stressad när jag inte hinner läsa alla - detta var mer måttfullt än tidigare.

Och så kom den till slut - Kurirens ledare.

Nu startar resan mot arbetsdagen - och i eftermiddag är det träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback