Tjugoåtta en allena

2011-02-28, kl. 06.00

Har vaknat upp till månadens sista dag. "...tjugoåtta en allena - alla de övrig trettioen". Ogillar detta med förkortad månad - den stjäl som tid i planeringen på något sätt.

Har lagt en bra helg bakom mig - intensiv trots all sin ledighet. Det tar på krafterna att hänga med mentalt i alla sportprestationer bland annat.

Kuriren toppar papperstidningen men
en tragisk olycka med två omkomna. En svängolycka som känns helt onödig - kanske den efterlängtade vårsolen som ställde till det.

NSD sätter Arvidsjaur på kartan med att slå upp ett krogbråk som "Belgiska militärer i slagsmål på krog"

Får även i år fundera över hur lakapimpeltävlingen i Kamlunge kan platsa bland nyheterna under en hel helg. Både NSD och Kuriren har bevakat arrangmanget med både journalister och fotografer. År efter år efter år? Dock inget i nättidningarna. Inte ens några monsterfiskar - 980 gram räckte till seger. Dock hade de fiskat upp 16 kilo i förväg - för att klara lakasoppan till festen.
 
Apropå fula fiskar går det väl inte att låta bli att nämna Khadaffi. Hoppas "förväntan" om ytterligare blodbad kommer på skam. Så fick jag av en slump se att det verkar vara korrekt med de olika stavningar av namnet som förekommer - wikipedia. Men här kan man väl inte tala om att kärt barn har många namn?

Fullmäktigedag i Luleå - så får jag inte se Thomas något idag. För mig blir det vanligt gnet på förmiddagen. Sen träning på eftermiddagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback