Vacker och utvilad?

2011-06-16, kl. 06.45

Vilket slut på gårddagen - efter att jag och kusin Kerstin varit på gravarna och vattnat la jag mig för en timmes vila vid halsjutiden - och vaknade vid midnatt - för att bara svida om och sova fram till klockan 6. Borde vara både vacker och utvilad - men känner mig mest stressad över allt jag tänkt göra igårkväll.

Tidningsbudet har fått dåliga vanor - både igår och idag uteblev NSD i tant Lillys låda - men återfanns i kusin Kerstins.

Ett strålande väder mötte mig på tidningspromenaden - sol och rätt varmt.

Kuriren mötte mig med rubriker om akutkirurgin - "Tre ledamöter trotsar partiet" - (s)karan har alltså utökats. Undrar varför NSD tonat ned frågan till en liten notis på ettan? Inte ge mer eld till brasan?

Kan inte annant än notera att det är en maktens arrgogans att nu kalla in ett extra landstingsfullmäktige - hinner man verkligen utreda de andra alternativen på 14 dagar?

Trots anmälan -
PO stärker nog sina aktier att bli återvald - åtminstone här i länet. Frågan är om det räcker ända fram till ett regeringsutmämnande? I sak handlar det nog om att kommunerna går fel väg för att få dispenserna. Och landshövdingen tar på sig rollen att rätta till det.

Idag ska jag göra ett par timmars jobb, en spännande massage  klockan 13. Klockan 17.45 ska jag befinna mig i rondellen strax före Älvsbyn - riktning Jokkmokk - för att delta i en grillfest i Inger stuga.

Gratulerar Axel och Axelina på namnsdagen. 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback