Små ljusglimtar

2011-03-17, kl. 06.15

Det gäller att ta tillvara alla små ljusglimtar som finns. Fastnade för ingressen där det beskrevs hur en mamma hittade sina nyfödda tvillingar efter 5 dagar. Och i artikeln fanns fler "lyckliga slut". Tsunamins offer har kommit i skymundan för alla spekulationer om vilket elände som väntar runt hörnet.

Blir lika förvånad varje år - hur mycket lättare att leva när vi nått fram till mars. De kalla nätterna och dagarna med sol och dagsmeja. Tur att man inte förstår hur tungt det är medan vi lever i dec-januari-februari. Det kanske handlar om förmågan att gilla läget?

Inte gilla läget alls - nu har Luleå hockey sumpat promenadsegern - frå
n 3-0 till 3-2 inger en viss nervositet. Men dubbelt kul att baskettjejerna gick vidare. Om det finns någon rättvisa ska dessa "silvertjejer" lysa i både guld och neon i år.

Igår satt jag som en pascha medan min hemmakock lagade mat till mig. Under tiden satt jag i fåtöljen och njöt av slottssprinten - så glad man blir av Emil Jönsson. Både som person och skidåkare - vilken glädje han utstrålar. Häftig med hälsningen från kungen - om att åka för "kung och fosterland" - själv hade man väl trott att det var Parnevik?

Från gårdagen sitter det också kvar en lite undran. Revisor Lindgren - Lotta - hävdar att Lulebos styrelse saknat engagemang från koncernsstyrelsen. Såsom varande en föredetta ledamot av denna illustra församling - koncernstyrelsen - känner jag inte igen den bilden. Snarare så att Lulebo inte önskade så mycket "omtanke" - man var mer sig själv nog. Och nu kan man väl ändå säga att det handlar om att "kacka i eget bo" - 2 av 5 Luleboledamöter har hela tiden haft en plats i koncernstyrelsen. Först Hammarbergh och Lindström - sen Hansen och Bergström?

Så lämnar vi gårdagen. Idag hade jag tänkt åka och lyssna till en föreläsning vid Kommunförbundets årsmöte - men jag känner att det blir för mycket. Dagen är intecknad - och ska ha god tid för eftermiddagens träning. Kanske jag hinner få lite mer resultat innan jag ska "besiktas" av husläkaren nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback